ENTREPRISER

I vores mange år i branchen har vi fået en særlig ekspertise inden for entreprise

Vi har flere hundrede projekter bag os inden for både hoved-, total- og fagentrepriser, som omfatter alt lige fra privatbyggeri til kontorer og industribygninger.

Michael N. Johansen A/S håndterer alle opgaver, herunder nybyg, renovation og reparation, og derfor er der heller ingen begrænsninger i forhold til, hvilke opgaver vi kan løse for dig.

Godt samarbejde

Ved entrepriseopgaver anvender vi vores dygtige samarbejdspartnere – herunder blandt andet elektrikere, VVS’ere og malere. De har stor erfaring og leverer altid præcis det arbejde, der er aftalt med dig som kunde.

Vi sørger selvfølgelig for kontakten til alle involverede faggrupper, så du ikke skal bekymre dig om at holde styr på de forskellige parter.

Sikre resultater

Når vi udfører entrepriseopgaver, lægger vi stor vægt på, at det endelige resultat lever op til dine forventninger og ønsker.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Michael N. Johansen A/S, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Har du brug for hjælp?

Skriv til os her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BYG GARANTI

“Kvalitet til den rette pris..”
MN Johansen A/S er medlem af BYG. Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.

MICHAEL N. JOHANSEN

Jyllingevej 61
2720 Vanløse
Telefon: 40 31 18 08
Mobil: 40 31 18 08
E-mail: info@mnjohansen.dk